Archiv: !

Projektový den na hipodromu - 1.A

"Jeden za všechny - všichni na koně" . Chtěli bychom poděkovat pracovníkům Jezdecké společnosti HIPODROM MOST za nádherně strávený den mezi koňmi. Prožili jsme den naplněný krásnými zážitky, které si budeme dlouho připomínat.

Chtěli bychom poděkovat pracovníkům Jezdecké společnosti HIPODROM MOST za nádherně strávený den mezi koňmi. Prožili jsme den naplněný krásnými zážitky, které si budeme dlouho připomínat.

Na hipodrom jsme se dostali pohodlným autem. Po milém přivítání a předání dobrot, které jsme pro koně nachystali, jsme si prohlédli učebnu a splnili jsme první úkol – vybarvili jsme obrázky s koníky. Potom jsme se rozešli do boxů a učili jsme se o koně starat – čistili jsme boxy, přiváželi krmení, zametali dvůr. Přesvědčili jsme se, že práce není žádná legrace, ale pořádná dřina. Za práci následovala velká odměna. Dostali jsme přilby, vesty a všichni včetně paní učitelky jsme se na koních svezli. Protože nám ze všech činností vyhládlo, pustili jsme se do svačinky, kterou jsme také dostali za odměnu. Zahřáli jsme se čajem a ještě jsme si v učebně zopakovali vše, co jsme se o koních naučili.

Ještě jednou děkujeme za krásný den.                         

Mgr. Ivana Žižková a žáci ze třídy 1.A