Archiv: !

Vánoční výstava

Těšíme se na Vánoce

  Jako každým rokem se i letos konala na naší škole vánoční výstava. Opět si zde žáci a paní učitelky s ostatních škol i mateřských škol mohli prohlédnout výrobky našich žáků, které se týkaly zimního období a hlavně výrobků s vánoční tématikou. Jako každý rok, i letos si zde mohli menší žáci vyrobit vlastnoručně za pomoci žáků a žákyň z devátých a sedmých ročníků a Praktické školy jednoduché vánoční předměty. Tentokrát to byly vánoční přáníčka a stromečky. A samozřejmě předměty ze slaného těsta.

I letos se výstavy zúčastnilo dost základních i mateřských škol. Paní učitelky i žáci zde opět našli mnoho zajímavých nápadů, jak nám napsali do návštěvní knihy.

Touto cestou bych také chtěla velmi poděkovat všem dospělým i žákům, kteří se podíleli jak na přípravě a výzdobě na vánoční výstavu, tak na její organizaci. Důkazem toho, že výzdoba i průběh výstavy byl zdařilí, svědčí velké množství zápisů do návštěvní knihy.

Jsme rádi, že se výstavka opět líbila a již se těšíme, že nás opět navštívíte na výstavce velikonoční. Ještě jednou moc děkujeme.

 

Napsala a nafotila Alena Niklová