Archiv: !

Menu podle kluků PŠ1A

Právě začíná pravidelné čtvrteční vaření a kluci PŠ1A jsou opět v akci

Dnešní menu má zajímavou nabídku: kuřecí vývar se zeleninou a kapáním a kuře na paprice se šlehačkou a rýží. Desertem pro dnešní vaření se stal pohár s ovocem, piškoty, tvarohem a pudinkem.

Již od rána jsme se pustili do práce a „každá ruka a noha byla při přípravě jídla dobrá“. Pracovali jsme po skupinkách a ten, kdo měl práci již hotovou, tak vypomáhal při umývání a utírání nádobí a jeho ukládání, skládání kuchyňského prádla,…Prostě jsme se snažili a dopolední vaření uběhlo jako voda. Oběd i s desertem se moc a moc povedl. Snědlo se úplně všechno! Jen hrnce a talíře zůstaly v kuchyňce na příští vaření. Podívejte se na fotografie a budou se vám sbíhat sliny nad těmi pochoutkami.

Už teď se těšíme, co vymyslíme na příští čtvrteční vaření. Určitě to bude dobrota jako dnes. Popřejme si již nyní „Dobré chutnání“.

Poděkování za skvěle odvedenou práci patří nám, klukům PŠ1A. Paní asistentka (ta nepomáhala, protože usnula) a naše třídní učitelka (se během vaření ztratila), tak jsme to museli zvládnout sami.

 

 

 

Text a foto Mgr. Magdalena Kršková