Archiv:

Školní projekt: Vánoční výstava

Těšíme se na Vánoce

12. 12 proběhla jako každoročně na naší škole vánoční výstava. Návštěvníci si opět mohli prohlédnout výrobky našich dětí a malí návštěvníci si zde jako každý rok, vyráběli drobné výrobky s vánoční a zimní tématikou. S dětmi opět pracovaly studentky pedagogické školy, jako už v předešlých letech. Tentokrát měly pro děti připravené vyrábění vánočních ozdob na stromeček z barevného papíru a kartonu, vánoční zápichy z barevného papíru a samozřejmě také přáníčka, tentokrát s krásnými sněhuláky.

Touto cestou chci studentkám poděkovat, za skvělou práci i přípravu. Byly vážně skvělé a s dětmi jim to šlo. Ještě jednou moc děkuji.

Tentokrát byla návštěvnost velmi vysoká. Přišlo mnoho tříd ze základních i mateřských škol, ale dostavilo se i mnoho rodičů našich žáků. Účast byla vážně velmi vysoká a slyšeli a četli jsme jen samou chválu. To nás samozřejmě moc těší.

Zároveň děkuji vám všem za krásné výrobky dětí, které jste vystavovali a samozřejmě všem těm, kteří se na výstavě a její přípravě přímo podíleli, včetně žáků a žákyň, kteří pomáhali jak s výzdobou, tak s přípravou stolů i jejich úklidem. Všem vám patří velký dík.

Na závěr pár fotek z výstavy.

Napsala a nafotila Alena Niklová