Archiv: !

Pomáháme zvířátkům

21. 11. 2008 třídy 1. A, 2. A a 9.C navštívily Útulek pro opuštěná zvířata v Rudolicích. Do útulku jsme donesli krmivo pro pejsky a kočičky /asi 15 kg suchých granulí a masíčko v konzervách/ a deku. Správci útulku nám poděkovali a dali balíčky piškotů, které jsme rozdali pejskům. Moc se nám v útulku líbilo.

Děkujeme těm, kteří přinesli krmivo: třídy 1.A, 2.A, 9.A, 9.C, 5.B, 7.A ST, 7.C, 8.C, žáci Markéta Daňková a Josef Janků ze 7.D, Lenka Mirgová a Michaela Madajová ze 6.B a učitelé Rak, Hurtová, Brunnerová, Niklová, Hofferová, Martínková.


Mgr. Jana Hofferová

Útulek pro opuštěná zvířata

Dne 21. 11. jsme šli se třídou a s 2. A i 1. A do útulku pro opuštěná zvířata. Toho dne pršelo a sněžilo, tak jsme se museli teple obléknout. Pejskům jsme přinesli granule, konzervy a jednu teplou deku. V útulku nás přivítali zaměstnanci a kluci z naší třídy jim předali vše, co jsme přinesli. Byli tam krásní pejsci, kočičky, papoušci a pejskové v karanténě. Klece měli čisté a měli tam i misky s vodou a jídlem. Od zaměstnanců jsme dostali 4 sáčky piškotů. Malé děti měly velkou radost, že mohly krmit pejsky. Po cestě zpět jsme měli děti na starosti,a tak jsme se s nimi zabavili počítáním do deseti a zpěvem. Jinak to bylo moc krásné a myslím si, že nejsem jediná, komu se tam líbilo.

Žákyně 9. C Monika Jašminská