Archiv: !

Školní projekt - Velikonoční výstava

Prezentace výrobků našich dětí

Dne 10. 4. 2017 proběhla na škole již tradiční velikonoční výstavka. Žáci nejenom naší školy, ale i ostatních MŠ a ZŠ, si zde opět mohli prohlédnout výrobky žáků naší školy, které společně vytvořili v hodinách pracovních činností. Opět zde bylo k vidění mnoho nových a krásných nápadů s jarní a velikonoční tématikou. Pro malé děti, zde byly již tradičně připraveny "dílny", kde si za pomoci dívek  z Pedagogické školy, žáků a žákyň PŠ a chlapců ze 7. A naší školy, mohly sami vyrobit přáníčka, beránky, zajíčky na stojánku, kuřátka a kačenky v travičce, papírové ptačí budky a figurky ze slaného těsta.   O všechny tyto výrobky byl velký zájem. Návštěvníci výstavky měli možnost vidět na vlastní oči pletení košíčků a kočárků. Tento rok nám počasí opravdu přálo. I proto snad výstavku tentokrát  navštívilo dost žáků z MŠ i ZŠ. Velmi se líbila např. žákům z MŠ Fr. Malíka, ZŠ Zlatnické, 15. ZŠ v Mostě, 3. ZŠ v Mostě, 18. ZŠ v Mostě,15.ZŠ  a mnoha  jiným. Výstavku navštívilo také mnoho rodičů a rodinných příslušníků žáků naší školy, kteří se přišli podívat na výrobky nejen svých dětí, ale i ostatních žáků naší školy.

Velké poděkování patří všem žákům a paní učitelkám, kteří vystavovali své výrobky. Další velký dík patří všem, kteří se podíleli na výzdobě haly na výstavku (paní učitelkám i žákům) a také všem, kteří pomáhali s organizací výstavky.

Doufáme, že se výstavka opět líbila, že zde návštěvníci načerpali mnoho nových nápadů, a že se opět uvidíme na výstavce vánoční. Všem děkujeme za návštěvu.

 

Napsala Alena Niklová - organizátor výstavy