Archiv: !

Výlet do lesoparku

Využili jsme krásného letního dopoledne

Využili jsme krásného letního dopoledne a vydali se vlakem do chomutovského lesoparku. Jeli jsme raním spojem a cestovali společně s PŠ1B, která se nám v lesoparku ztratila, a potom se zase našla, což je zdokumentováno na fotografiích.

Nejdříve jsme udělali uvítací fotografii, a potom jsme začali s prohlídkou lesoparku.

Zkusili jsme vozidlo SAFARI, ale nemohli jsme najít pana řidiče. A bez něho se auto nerozjelo, škoda.

Kluci nezapomněli na pravidelný strečink, který procvičili na laně a skluzavce. Péťa s Jiříkem si vlezli do klece pro medvědy a mohli si tak vyzkoušet, jak je medvědům, když mají vystupovat v cirkuse a jsou zavření v těchto „přepravkách“.

A představte si, že jsme si chvíli připadali jako ve škole. Medvědice Máša na nás vyplazovala jazyk! „Mášo, to se tedy nedělá!“

A jelikož bylo horko, svlažili se chlapci PŠ1A v tekoucím ledovém potůčku. A najednou se tam objevili naši spolužáci z PŠ1B. A představte si, že jim bylo také horko, tak využili studené vody v potůčku, aby si pořádně zaplavali, a nebo jen osvěžili?

Karlíkovi se stýskalo po tetě, tak si na jedné fotce spletl tetu s třídní učitelkou. Ale mně to nevadilo, protože mám Karlíka ráda.

Nejlepší to však bylo v lanovém centru, kde jsme se pořádně vyřádili. Byla tam taková legrace, že se nám nechtělo zpátky do Mostu. Samozřejmě, že vlak odjel bez nás a my jsme odjížděli z lesoparku o něco později. Vůůůůůbec jsme si z toho hlavu nedělali, protože to byl bezva výlet.

Na zpáteční cestě jsme se pohodlně usadili ve vlaku. A dokonce se nám chtělo spát. Pak už jsme vystupovali…

Za týden budeme nastupovat do prázdninového vlaku, tak si popřejme šťastnou cestu!

Žáci PŠ1A, paní asistentka Gábina a třídní fotografka M. Kršková.

 

 

 

Foto a text Mgr. M. Kršková