Archiv: !

7.AS - distanční výuka

3.11.2020

Vážení rodiče,

historie se opakuje a Vy jste opět nuceni zvládnout výuku s dětmi doma. Pokuste se prosím vnímat tento čas strávený s dětmi pozitivně a nestresovat jím sebe ani děti.   

Po telefonické domluvě uvítáte osobní předání úkolů na celý týden. Každé pondělí Vám tedy předám pracovní listy pro děti a Vy mi donesete vypracované úkoly z předchozího týdne. Jestliže někdo z Vás onemocní, napište mi či zavolejte, že nejste schopni úkoly vypracovat. 

Pakliže Vám to možnosti dovolí, doporučuji nastavit dětem "školní" režim. Vyčleňte si pravidelně každý den čas na školu (nejlépe ráno). Rozdělte si úkoly od pondělí do pátku, ať děti vnímají, že týden je stále rozdělen na školu a víkend. Ve složce na tento týden najdete zalaminované dny v týdnu. Používejte je každý den právě před prací -"školou". Karta je na počátku týdne prázdná a každý následující den se přilepí. Sobota a neděle je volno, tak odpočívejte i doma. Nedohánějte prosím vypracování úkolů v neděli těsně před odevzdáním. Dopřejte dětem řád. Poslední okénko na konci řádku je místo pro vpisování datumu (mazací fixou). Postačí pouze den, bez měsíce. Šimonek, Nikolka a Vláďa čísla nad 20 neznají, pomozte si proto kalendářem. Ví, že je tam najdou a opsat je umí. Tento režim používáme obdobně každé ráno ve škole.

S jakýmkoli dotazem, problémem, ale i úspěchem se mne nezdráhejte kdykoli oslovit. 

Tel. číslo 603 921 314

WhatsApp

e-mail: zandik.p@centrum.cz

Držím palce, přeji hodně sil a buďte zdrávi, Žaneta Prošková.