Archiv: !

3.AS - distanční výuka

9.11.2020

Zdravíme třídu 3. AS!

Nejprve chceme pogratulovat oslavencům Lukáškovi a Járovi, kteří v tomto týdnu slaví první kulaté narozeniny. KLUCI, PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!! Oslavu uděláme dodatečně, až se sejdeme ve škole.

Všechny chválím za vzorné vyzvednutí učebních materiálů. K narozeninovému dortu se bude vztahovat 1. úkol. Dostanete obrázek dortu, ale chybí mu svíčky. Vy jich tam dolepíte 10, protože přesně tolik je Járovi a Lukymu let.

Další úkol bude na každý den, můžete dělat i v sobotu a v neděli. Každé ráno si s rodiči řeknete, jaký je den. Ve škole jsme procvičovali také datum, takže podle kalendáře se podíváte na číslo a zkusíte si říct, z jakých čísel se datum skládá. Učíme se také aktuální měsíc, tzn. listopad. Pak se podíváte z okna a řeknete si, jaké je venku počasí. Takže např. Je PONDĚLÍ, 9. LISTOPAD, venku je SLUNÍČKO.

Bylo by dobré, abyste dodržovali čas výuky dopoledne jako ve škole, víkend nechávejte volný.

K úkolům, které si převezmete v podobě pracovních listů opět v pondělí 9. 11., přidávám ještě jeden. Při procházce venku seberte 3 listy, zkuste najít listy ze 3 různých stromů, doma je vložte do letáků a dejte je pod nějakou knihu, aby se pořádně vylisovaly. Přibalte je potom k hotovým úkolům, budeme s nimi dále pracovat.

Opatrujte se a mějte se pěkně.  

Moc zdraví p. uč. Lenka Frolíková, p. as. Káťa Kalová a Bára Sepešiová