Archiv: !

6.CS - distanční výuka

9.11.2020

Vážení rodiče a děti,

Nezapomeňte, že obrázková kniha a časopis pro děti je váš velký kamarád, listujte, čtěte a zkoušejte z nich vypravovat mamince. Tento týden jsou připraveny úkoly ze čtyř předmětů. K vypracování vám posílám opět pracovní listy, kde máte podrobný návod, jak postupovat při vypracování.

Čtení - J+R+M+Ma+K: PL -Čteníčko,barevně vyznač samohlásky, v krátkém textu podtrhej písmeno n N  a slabiky; čtení s porozuměním - slovo spoj s obrázky; D+L: globální čtení - čtení známých slov a spojení, z fólie rozstříhaná slova nalepit pod obrázek se slovem, nácvik nového slova - kupuje

Psaní - J+R+M+Ma+K: PL - Opis z písanky; přepis slov, doplńování písmen ve slovech; D+L: PL - globální čtení - opis slov

Počty - J+R+M+Ma+K+D+L: PL - Počítáme s názorem sčítání, odčítání; kvantitativní vztahy - drahý x levný - příklady dle obtížnosti, řešení jednoduchých úloh.

Prvouka - J+R+M+Ma+K+D+L: PL - Znáš cestu do školy? Každý chodí do školy svou cestou. Koukejte kolem sebe  a namalujte něco, co vidíte cestou do školy. Víš, co patří do školní aktovky? Nezapomeň, ty správné věci vybrat a vybarvit.

Hodně zdraví a velkou chuť do vypracování těchto úkolů vám všem přeje I.Koutná a M. Hejtmánková.