Archiv: !

6.AS - DV

15.3.2021

Vážení rodiče, milé děti, všechny vás moc zdravím a těším se, že se snad již brzy opět uvidíme. Na tento týden jsem pro vás připravila tyto úkoly:

 

Čtení – Vystříhejte slova a obrázky z obou pracovních listů. Přečtěte všechna slova a přiřaďte každé slovo ke správnému obrázku.

Psaní – V pracovním listu dopište chybějící písmena pod obrázky hůlkovým písmem a slova přečtěte. Procvičujte psaní psacího písma v dalším pracovním listu.

Počty – Zopakujeme si psaní číslic 1 – 9. Ve druhém pracovním listu doplňte číselné řady, mašinky vybarvěte. Každý den vypočítejte několik příkladů ze třetího pracovního listu. Na pomoc si vezměte barevná víčka nebo kostky.

Prvouka – V pracovním listu vybarvěte obrázek, který nejvíce odpovídá dnešnímu počasí. Zjistěte spolu s rodiči jaká je venku teplota a zapište vedle vybarveného obrázku. Počasí sledujte celý tento týden a zakreslujte a zapisujte teplotu v dalších pracovních listech. Ve druhém pracovním listu vybarvěte a vyberte oblečení, které byste si oblékli v pondělí vzhledem k pondělnímu počasí.

Učivo si rozložte na celý týden, pracujte s přestávkami.

Pracovní listy zašlu e-mailem nebo si pro ně rodiče přijdou v určený den a hodinu ke škole.

Přeji vám všem krásný týden a hlavně hodně zdraví. Vaše třídní učitelka Ilona Kocourková.