Archiv: !

Divadýlko 2008

Po více než měsíčních přípravách jsme v úterý 29.4.08 konečně vyrazili do Chomutova na 10. ročník nesoutěžní přehlídky dramatické tvorby žáků speciálních škol – DIVADÝLKO 2008.
V kulturním středisku Zahradní se nás ihned ujali organizátoři a po celou dobu se o nás dobře starali. Letos se sjelo 8 souborů a celou akci uváděl tak jako každý rok Zdeněk Turek z mosteckého Divadla rozmanitostí. Panovala zde nádherná, skutečně pohádková atmosféra, poznávali jsme známé tváře z minulých ročníků a opravdu si to užívali. Na začátku nás všechny pozdravila hlavní organizátorka, paní ředitelka Marie Grimlová. Naše skupina vystupovala jako druhá a sklidili jsme velký potlesk, dětem se vystoupení moc povedlo.Začali jsme pomalejším tancem a písničkou Každý mi tě lásko závidí a pak jsme roztleskali celý sál populárním hitem Poupata. Naše žlutomodrá formace byla nepřehlédnutelná.
Po skončení akce obdržely všechny soubory dárky – čepice, míče, drobné dárkové předměty a samozřejmě pohádkový dort – ten náš byl s pejskem a kočičkou. A pak nás čekalo opravdové překvapení – obrovský raut s nepřeberným množstvím dobrot, který organizátoři uspořádali na počest jubilejního ročníku Divadýlka.

PaedDr Gregorová Iva