Archiv: !

Návštěva ZŠS v Litvínově

Pátek 13. (13.6.08) pro nás nebyl den nešťastný, ale spíše veselý, protože jsme se vypravili do Litvínova za kamarády z tamní ZŠS.
Ráno v určenou dobu jsme se sešli na zastávce tramvaje s batůžky, ve kterých byla nezbytná svačina. I přes zataženou oblohu a chladné počasí jsme měli dobrou náladu, některé děti se nejvíc těšily na jízdu tramvají. Nástup do tramvaje i cesta do Litvínova proběhly hladce. Pak jsme šli asi 10 minut pěšky k litvínovské škole.
Čekalo nás srdečné přivítání a potom veselé sportovní disciplíny v tělocvičně. Aby se děti dobře poznaly, soutěžilo se ve smíšených družstvech. Největší úspěch měl běh s kufry a jízda na koloběžce. Děti za splnění úkolů dostávaly papírové ,,peníze“.
Po skončení jsme se odebrali do jedné třídy, kde se děti nasvačily, proběhlo vyhodnocení a každé dítě dostalo drobné dárečky. Každá třída ještě dostala kbelíček s voskovkami a pexeso. Cesta domů proběhla také v pořádku, příjemné bylo, že byla nasazena bezbariérová tramvaj, což nám značně ulehčilo nástup i výstup, zvl. s vozíky.

PaedDr Iva Gregorová