Archiv: !

Vánoční výstava

Prezentace výrobků našich žáků

Jako každým rokem se i letos konala na naší škole vánoční výstava. Opět si zde žáci a paní učitelky s ostatních škol i mateřských škol mohli prohlédnout výrobky našich žáků, které se týkaly zimního období a hlavně výrobků s vánoční tématikou. Letos se výstavy zúčastnilo opravdu mnoho tříd z různých mateřských i základních škol. Velmi nás potěšilo, že naše výstavy jsou mezi ostatními školami stále velmi aktuální. Paní učitelky i žáci zde opět našli mnoho zajímavých nápadů, jak nám napsali do návštěvní knihy.

Touto cestou bych také chtěla velmi poděkovat všem dospělým i žákům, kteří se podíleli jak na přípravě a výzdobě na vánoční výstavu, tak na její organizaci. Důkazem toho, že výzdoba i průběh výstavy byl zdařilí, svědčí velké množství zápisů do návštěvní knihy. Ty nejzajímavější si dovolím citovat.

„Překrásná vánoční atmosféra s překrásnými výrobky.“ Děkují děti a učitelky ZŠ Zlatnická

„Výstava byla krásná. Děkujeme a přejeme krásné Vánoce.“ Děti a paní učitelky 18. ZŠ

„Děkujeme za super zážitek.“ 15. ZŠ 7. A

„Děkujeme za krásný prožitek z výstavy a trhů. Nutno uznat, že zde máte srdíčkově teplo, pohodičku a klídek J.“ Přejeme Vám takovou pohodu i v dalších dnech i letech. 5. A 15. ZŠ

„Výstava se nám moc líbila, děti měly moc hezké výrobky.“ 5. B 15. ZŠ

A samozřejmě mnoho dalších příspěvků, za které moc a moc děkujeme. Jsme rádi, že se výstavka opět líbila a již se těšíme, ze nás opět navštívíte na výstavce velikonoční. Ještě jednou moc děkujeme.

Více na záložce Fotogalerie ...

Napsala Alena Niklová