Archiv: !

11.5. - 15.5. 2020

3.A

Milí žáci, někteří z vás si ještě nevyzvedli pracovní listy z ČJ,M,ČS ve škole. Urychleně tak učiňte. Koncem května budu vybírat vypracované pracovní listy, tak ať máte dost času na vypracování zadaných úkolů.

český jazyk - čtení z dětských časopisů, dbát na plynulé vázané čtení po slabikách. V učebnici budete procvičovat výslovnost a čtení slabiky me- mě. Strana 90-92. Básničky na straně 91 přepište do pracovního sešitu. Pozor na háčky, čárky a velká písmena.

matematika - procvičujte rozklady čílic, doplňování plus a mínus tak, aby výsledek byl správný, doplňování číslic do číselné řady. Sčítání a odčítání s přechodem přes desítku v oboru 0-20,učebnice strana 46-47. Na straně 51 máte násobilku dvou- musíte se naučit násobky zpaměti.

člověk a společnost - práce lidí, povolání - pracovní list 40-41. Lidské tělo, části obličeje-strana 13.Tento pracovní list si vyzvedněte ve škole.

Vaše třídní učitelka - Simona Průšová

Tělesná výchova 1.A, 2.A, 3.A, 4.A, 5.A

Platí i nadále - nezapomínejte na pohyb. Vyzkoušeli jste si chodit s knihou na hlavě? Šlo vám to? Pokud ne, zkoušejte to i nadále. Když budete mít chvilku času, tak si zacvičte – zatančete si, zaskákejte si. Pokud se budete nudit, udělejte si dřepy, potom sedy-lehy. Chlapci budou trénovat kliky.

I nadále dodržujte hygienické návyky a správné mytí rukou. Zdraví vás Šašková Lenka