Archiv: !

8.6. - 12.6. 2020

PŠ2A

Milí žáci, školní rok se nám blíží ke konci a pro většinu z vás k závěru studia. V nadcházejícím týdnu máte ,,svatý týden" a to znamená, že se připravujete usilovně na závěrečné zkoušky, které proběhnou podle pozvánek. 11. 6. se dostavíte k praktické zkoušce, kdy předvedete své dovednosti a 18. 6.  ke zkoušce teoretické, kdy prokážete své vědomosti. věnovali jsme přípravě značný čas a věřím, že zkoušky úspěšně složíte. Opakujte si tedy i nadále doporučené učivo, čtěte časopisy s tématy příprava pokrmů, zdravotní a rodinná výchova, využívejte internet a pořady na Youtube. Využívejte hezké dny k pobytu na čerstvém vzduchu a přiměřené psychohygieně a odpočinku. 

Všem vám přeji úspěch při zkouškách a hezké klidné dny.

Petruška se soustředí na rozvoj a trénink hrubé a jemné motoriky - používání jídelního příboru, zavazování tkaniček, kreslení, doplňovačky, přiřazování, pexesu a pohybu venku a jednoduchým cvičením na protažení těla. Sleduje čt edu a déčko, kde je spoustu interaktivních a vzdělávacích her. 

přeji hezké dny, vaše třídní učitelka Jitka Bejšovcová

Německý jazyk – opakujeme si slovíčka:“ Rodina, škola, pozdravy, ovoce, zelenina, zvířátka, barvy. Dbáme na správnou výslovnost přehlasovaných písmen.“

Informatika: přihlášení do systému a napíšeme v dokumentu Word, proč se těšíme na prázdniny.

Moc Vás zdravím a těším se na shledání s Vámi ve škole. 

Mgr. Balvín Vilém