Archiv:

Výlet do Zooparku v Chomutově...

...byl pro žáky 3. B a 2. A nezapomenutelným zážitkem.

Včera jsme měli opravdu nezapomenutelný den, když jsme se vydali na výlet do Zooparku v Chomutově. Ráno jsme se všichni sešli u školy, plni očekávání a nadšení. Následně jsme se vydali na nádraží v Mostě, odkud jsme vyrazili vlakem do Chomutova.
Když se otevřely brány Zooparku, naše první kroky vedly do fascinujícího meduzária. Bylo to, jako bychom vstoupili do jiného světa – nádherné medúzy nám pluly přímo před očima a my jsme nemohli odtrhnout zrak. Po tomto úžasném zážitku jsme pokračovali a obdivovali další zvířata, která se v areálu nacházela.
Viděli jsme opice, hady, kachny, pelikány, zubry, želvy, čápy, koně, osly, pštrosy a mnoho dalších zvířat. Každé zvíře mělo svůj jedinečný půvab a bylo zajímavé sledovat jejich chování a prostředí, ve kterém žijí.
Na hřišti u dřevěného pandy jsme si užili spoustu zábavy. Pobíhali jsme, hráli si a prostě se vyřádili. Nemohli jsme si nechat ujít ani skvělou zmrzlinu, která nás příjemně osvěžila.
Když nadešel čas vrátit se domů, nikomu se nechtělo odcházet. Bohužel, čas byl neúprosný a museli jsme se vydat zpět. Počasí nám celý den přálo, sluníčko svítilo a my jsme si užívali každou chvíli.
Výlet do Zooparku v Chomutově se nám velmi líbil a určitě na něj budeme dlouho vzpomínat. Bylo to skvělé dobrodružství plné nových zážitků a poznání.

Text: Mgr. Dagmar Křížová
Foto: Mgr. Karolína Cibuzarová