Archiv: !

Soutěž žáků prvního stupně ZŠ...

...v běhu do schodů

V úterý 12. 6. 2024 se na naší škole uskutečnila netradiční sportovní soutěž, která přilákala velkou pozornost nejen mezi žáky, ale i učiteli. Jednalo se o „Soutěž v běhu do schodů“, do které se zapojili žáci 1. stupně. Soutěž probíhala ve dvou kategoriích.

 

Každá třída vyslala do soutěže čtyři nejlepší běžce, kteří se snažili zdolat náročnou trať vedoucí po školních schodech. Atmosféra byla velmi napjatá a soutěžní duch byl cítit na každém kroku. Diváci, tvoření spolužáky a učiteli, nadšeně povzbuzovali své favority a vytvářeli skvělou sportovní atmosféru.

 

Po napínavých závodech byly vyhlášeny výsledky. Vítězové jednotlivých kategorií obdrželi diplomy a zasloužený potlesk od všech přítomných. Radost však nebyla pouze na straně vítězů. Všichni soutěžící i fanoušci si pochutnali na sladké odměně, kterou pro ně připravila škola jako poděkování za jejich snahu a podporu.

Soutěž v běhu do schodů ukázala, že sport může být zábavný a motivační, a přinesla mnoho radosti a zdravé soutěživosti do našeho školního života. Děkujeme všem zúčastněným a těšíme se na další ročník této skvělé akce!

 

Text:  Mgr. Dagmar Křížová

Foto:  Mgr. Karolína Cibuzarová a Magdaléna Hejtmánková